Dubinsko pranje

Dubinsko pranje nameštaja

Želeli bismo da naš dom bude bez nereda i besprekorno čist. Međutim, u praksi je drugačije. Deca, kućni ljubimci i prolivena hrana ili piće mogu vaš lep i nov nameštaj da pretvore u katastrofu. Poverite nam svoj nameštaj i pouzdajte se u naše tehničare. Mi vam nudimo usluge čišćenja kako biste iz svog nameštaja uklonili nečistoću, tvrdokorne mrlje i neprijatne mirise.

Profesionalni tehničari našeg preduzeća koriste opremu koja čisti i dubinski pere skoro sve vrste nameštaja.

Koristimo izuzetno kvalitetne i proverene mašine za dubinsko pranje nameštaja poznatog proizvođača Karcher kao i njihove preparate i sredstva

Dubinsko pranje automobila

Porodica ste sa malom decom i u automobilu je prosuto i proliveno mnogo hrane, lepljivih lizalica i sokova i pitate se ima li nade da vaš četvorotočkaš ikada bude čist.

Nedavno ste kupili polovni automobil i trebate najtemeljitije moguće čišćenje kako biste uklonili sve tragove korišćenja od prethodnog vlasnika.

Imate auto plac i želite da automobil prodate što bolje, a unutrašnjost vozila je prljava i neuredna. Naša usluga dubinskog pranja biće vam zanimljiva.

Usluga dubinskog pranja enterijera pokriva svako područje unutrašnjosti automobila, a to su tapacirani delovi, vrata, podovi i krov. Takođe, čistimo  plastične i kožne delove u unutrašnjosti vozila.

Postupkom se uspešno uklanjaju mrlje od hrane, pića i sl. Ako vozilo nema oštećenja ili težih fleka poput boja, ulja i raznih sličnih materija, vozilo će nakon dubinskog pranja biti kao novo.

Za pranje koristimo mašine za ekstrakciju vrhunskog kvaliteta poznatog proizvođača Karcher.

Dubinsko pranje itisona i tepiha

Imate firmu i razmišljate da kupite nove itisone.. Ne kupujte nove, dajte šansu nama da vašim itisonima povratimo stari sjaj.  

Nudimo uslugu dubinskog pranja itisona i tepiha u vašem poslovnom prostoru ili kući. Koristimo savremene mašineopremu i sredstava renomiranih proizvođača.

Pozovite nas!

dostavićemo Vam ponudu, predlog ili savet.

Pozovite nas za više informacija.
Dolazak, procena radova i ponuda su besplatni.

  • Maksima Gorkog 92
  • Beograd, Srbija
  • 060/0290-626
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© skakavac.rs